Dakwerken en dakrenovatie De Bie staat voor service en kwaliteit aan een correcte prijs

  • slide1
  • slide2

Erkende plaatser van 'De Boer Roofing'.

De Boer is een grote speler in dakbedekking op basis van bitumen : al meer dan 80 jaar ontwikkelen, produceren en leveren ze roofing van de hoogste kwaliteit. Roofing is waterdicht, het hecht uitstekend en is makkelijk verwerkbaar. Ontdek alvast ‘Duo, Duo High Tech’ : een vernieuwend producte met een levensduur van minimum 35 jaar.

Dakisolatie

Wanneer u overweegt uw dak te isoleren, komen we graag even de situatie ter plaatse bekijken en geven u graag advies over de mogelijkheden, premies, …

Uw dak geïsoleerd zonder overlast : kiest voor een sarkingdak.

Het sarking systeem is een manier om uw hellend dak te isoleren waarbij isolatieplaten worden aangebracht bovenop de kepers of spanten. Hierdoor kan uw dak geïsoleerd worden zonder dat de binnenafwerking moet verwijderd worden. Deze techniek biedt veel voordelen bij renovatieprojecten. Bijkomende voordelen van sarking zijn : uw dak wordt volledig waterdicht en de materialen zijn uiterst duurzaam.

Rockwool

U dak tot in de kleinste hoekjes geïsoleerd : kies voor Rockwool.

Wij informeren u graag over de verschillende producten in het gamma van Rockwool en hun toepassingen : Rockflex 214, Deltaplast 212, spijkerflensdeken 118 en 123, …

Rockwool biedt niet enkel thermische bescherming aan uw woning, maar zorgt tevens voor

  • brandveiligheid
  • werkt geluidsdempend
  • er kunnen geen koudebruggen voorkomen
  • enorm lange levensduur

Dit is maar een greep uit de verschillende mogelijkheden qua isolatie, voor meer info en/of een gratis offerte op maat van uw woning, contacteer ons.

Dakwerken en dakrenovatie De Bie : specialist in het plaatsen en herstellen van platte daken, roofing en dakisolatie.

Dakwerken De Bie

De Boer Roofing, Sarking daken, Rockwool, Velux, ...